Menu
Geen producten gevonden

Informatie over lei sierpeer salicifolia pendula

De Lei sierpeer salicifolia 'Pendula' heeft smal, zilvergrijs, viltig behaard blad wat een beetje op het blad van een Wilg lijkt. In het voorjaar start deze Lei-Sierpeer met een verrassing aan witte bloemen. Voor velen is het een groot voordeel dat deze Lei sierpeer geen vruchten geeft. 

Lei sierpeer salicifolia Pendula planten

De Sierpeer heeft graag een wat drogere standplaats in de zon of halfschaduw. Let wel op, zorg dat deze leiboom wel op een redelijk voedzame bodem staat. Gebruik bij het planten aanplantgrond, dit mengt u in het plantgat bij de kluit voor en goede start. Plant de bovenkant van de kluit nooit te diep. 

Lei sierpeer salicifolia Pendula snoeien en verzorgen

Zonder snoei kunnen de takken de grond bijna raken, de takken hangen wat meer af. Snoeien van deze leiboom kan het beste tussen juni en oktober. U kunt eventueel eerst wat takken verder aanbinden. Qua snoei is het makkelijkste om de leiboom net als bij een haag te scheren. U kunt ook met de snoeischaar lange twijgen wegknippen.  

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.