Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over overige materialen

Soms hebben planten extra steun nodig om goed te groeien of te overleven. Op tuinplantenwinkel bieden we de juiste hulpmiddelen online aan voor elke situatie. 

Steunmaterialen voor planten en bomen

Wanneer u een boom gaat planten is het goed deze goed te verankeren met de bodem. Dit kan met een boompaal en band. De boompaal zorgt ervoor dat de boom niet extreem heen en weer schudt. Dit geeft de jonge wortel de kans om zich goed te hechten. De paal zorgt er daarnaast voor dat de boom niet omver waait en rustig blijft staan wanneer er een storm opsteekt. Bij Tuinplantenwinkel.nl kunt de boompaal los kopen of als set samen met een boomband waarmee u de boom kunt koppelen aan de paal.

Als u leibomen plant kunt u de frames met elkaar koppelen met extra bamboestokken. Deze kunt u bij Tuinplantenwinkel.nl ook los bestellen. U kunt de bamboestokken ook gebruiken in bijvoorbeeld de moestuin om planten te ondersteunen.

Klimplanten moeten soms extra worden aangebonden. Hetzelfde geldt voor leibomen en vormgesnoeide heesters. Hiervoor is het rubberen bindbuis goed geschikt omdat dit materiaal met de plant meegroeit. Aangebonden takken zullen dus nooit afgekneld raken.

 

Bescherming voor planten

 

In de winter hebben vorstgevoelige planten vaak wat extra bescherming nodig. De plant kunt u beschermen door deze in te pakken met vliesdoek. Vliesdoek is een ademend materiaal waardoor het blad van de plant niet verstikt wanneer de bescherming een aantal weken nodig is. Kwetsbare vaste planten kunt u toedekken met turfstrooisel of afgevallen bladeren.

 

Op Tuinplantenwinkel vindt u snel en eenvoudig advies over de toepassing van al deze hulpmiddelen.

Overige materialen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.