Menu
Geen producten gevonden

» Vijvermand - Vierkant

Vijvermand - Vierkant

Product informatie

Inhoud: 1 x vijvermand
Toepassing: Aanplanten vijverplanten
Hoofdbestanddelen: Kunststof
Afmetingen (lxb): Maak uw keuze

Vijvermand - Vierkant - Informatie:

Wanneer een waterplant in een strakke vijver, folievijver of direct op de bodem van een kunststofvijverbak komt te groeien, dan is er geen natuurlijke bodem aanwezig waar de waterplant zijn wortels kan ontwikkelen en voeding uit kan opnemen. In deze situaties is het gebruik van een vijvermand, gevuld met vijvergrond aan te raden.

 

De speciale fijnmazige structuur van de zijkanten van de vijvermand laten vocht naar binnen doordringen, maar houden de vijvergrond binnen de mand. Hierdoor kunnen de wortels van de waterplant niet verstikken en kunnen ze voedingsstoffen uit het vijverwater opnemen en afgeven.

 

Er zijn vijvermanden in verschillende afmetingen beschikbaar. Kies altijd een maat die groter is dan het kluitje van de vijverplant. Hierdoor hebben de wortels van de waterplant de ruimte om zich te ontwikkelen. In de grootste maten manden kunnen een aantal soorten planten gecombineerd worden. In de kleinere maten verdient het de voorkeur om per mand één soort waterplant te zetten. Zet Waterlelies altijd per stuk in een van de grootste twee maten vijvermanden. Waterlelies vormen namelijk een flinke wortelgestel.De Vijvermand - Vierkant | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.