Vijvermand - Vierkant

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: 1 x vijvermand
Toepassing: Aanplanten vijverplanten
Hoofdbestanddelen: Kunststof
Afmetingen (lxb): Maak uw keuze
Beschrijving

Vijvermand - Vierkant - Informatie:

Wanneer een waterplant in een strakke vijver, folievijver of direct op de bodem van een kunststofvijverbak komt te groeien, dan is er geen natuurlijke bodem aanwezig waar de waterplant zijn wortels kan ontwikkelen en voeding uit kan opnemen. In deze situaties is het gebruik van een vijvermand, gevuld met vijvergrond aan te raden.

 

De speciale fijnmazige structuur van de zijkanten van de vijvermand laten vocht naar binnen doordringen, maar houden de vijvergrond binnen de mand. Hierdoor kunnen de wortels van de waterplant niet verstikken en kunnen ze voedingsstoffen uit het vijverwater opnemen en afgeven.

 

Er zijn vijvermanden in verschillende afmetingen beschikbaar. Kies altijd een maat die groter is dan het kluitje van de vijverplant. Hierdoor hebben de wortels van de waterplant de ruimte om zich te ontwikkelen. In de grootste maten manden kunnen een aantal soorten planten gecombineerd worden. In de kleinere maten verdient het de voorkeur om per mand één soort waterplant te zetten. Zet Waterlelies altijd per stuk in een van de grootste twee maten vijvermanden. Waterlelies vormen namelijk een flinke wortelgestel.De Vijvermand - Vierkant | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.