Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over naaldbomen

Naast loofbomen, welke er in vele soorten zijn en het meeste aangeplant worden, zijn er ook naaldbomen. De Naaldbomen welke we aanbieden vindt u hier bij elkaar. Er is een grote verscheidenheid aan naaldbomen. Er zijn soorten met grote, maar ook met kleinere naalden. Daarnaast zijn er ook naaldbomen welke hun naalden laat vallen net als de meeste loofbomen. 

Naaldbomen planten en verzorgen

Vrijwel alle naaldbomen houden van een wat zuurdere bodem, voor het planten kunt u dan ook tuinturf gebruiken. De standplaats verschilt verder qua soort, de ene soort kan juist wel wat natter staan terwijl de meeste naaldbomen niet van te natte voeten houden. Vaak is snoei niet nodig bij naaldbomen, vaak worden de bomen van snoei niet mooier. 

Naaldbomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Zoals al gezegd zijn er verschillende soorten Naaldbomen verkrijgbaar. De Naaldbomen van Tuinplantenwinkel.nl staan alle in pot en zijn daardoor jaarrond te planten. Nog een bijkomend voordeel van naaldbomen: vogels nestelen er vaak graag in! 

Naaldbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.