Informatie over xl - siergrassen

Het kan fijn zijn wanneer bij aanplant de planten meteen al wat groter zijn. Bij Tuinplantenwinkel.nl bieden we daarom een assortiment XL-planten aan. Planten met een maatje meer dan de standaard maat siergrassen. Om dat te illustreren vindt u bij deze planten een schematische tekening met daarop een standaard versie en de XL-versie naast elkaar. De vergelijking is bijgevoegd om u een idee te geven hoe veel het verschil bij aankoop is.

XL siergrassen

Wilt u meteen de border gevuld hebben of een pot meteen toonbaar hebben, dan is een XL siergras ideaal. Het zijn al flinke planten welke meteen al mooi tonen. Let wel op in het najaar en voorjaar kan de plant terug geknipt zijn. Het siergras heeft dan wel al meteen een brede omvang en een goed wortelgestel. 

XL planten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle planten uit de serie XL zijn van de beste kwaliteit. Op tuinplantenwinkel.nl krijgt u aangroeigarantie op al uw aankopen. Alle planten uit de XL-serie zijn jaarrond te koop en te planten. De tip van de vakman bij iedere plant geeft u een overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en of eigenaardigheden.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.