Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over sierappel

De Sierappel is een boom met appeltjes als siervruchten. Sierappels zijn bekende bomen in de Nederlandse en Belgische tuin. Deze boom bloeit rijkelijk met bloesem in het voorjaar variërend van wit tot donkerroze. De sierappeltjes welke aan de bomen komen verschilen van grootte en kleur. De kleinste zijn net wat groter dan een erwt, de kleur varieert van geel tot paars. 

Sierappel planten en verzorgen

Het beste groeit deze boom in de zon of halfschaduw, in een goed doorlaatbare, niet te natte, voedzame bodem. De boom heeft een voorkeur voor kalkrijke gronden zoals lichte klei, zavel of löss, maar groeit ook goed op zandgronden. Sierappels kunnen goed gesnoeid worden. Zo kunt u de vorm van de boom onder controle houden. Dit kan zowel in de zomer als in de winter. Ongewenste uitlopers knipt u dan af. Indien nodig strooit u in het voorjaar een handje kalk en wat koemestkorrels rond de voet van deze boom.

Sierappel kopen bij Tuinplantenwinkel.nl 

Bij Tuinplantenwinkel.nl worden de tuinplanten met de grootst mogelijke zorg verzameld en verpakt. Wij doen ons best om de tuinplanten in topconditie bij u af te leveren. De planten krijgen de juiste verzorging die ze nodig hebben tot het moment van aflevering. 

Sierappel

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.