U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Moerbeibomen | Tuinplantenwinkel.nl
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over moerbeibomen

Deze boom groeit in een jaar flink en kan het beste in een wat grotere tuin geplant worden. Tuinplantenwinkel verkoopt deze als hoogstamboom of als een dakboom. De Moerbeiboom heeft een wat open kruin. Daarnaast bieden we op Tuinplantenwinkel.nl ook een treurvorm aan, deze kan prima toegepast worden in een kleinere tuin net zoals de dakboom. De Moerbeiboom heeft grote, hartvormige bladeren, die vrij lang aan de boom blijven; het duurt even voordat er weer nieuwe bladeren gevormd worden. 

Moerbeibomen planten

Zet de Moerbeiboom op een zonnige of halfschaduwrijke standplaats, beschut tegen harde wind. Elke vochtige, maar niet te natte grondsoort is geschikt. Steun de eerste jaren deze tuinplant met boompalen. 

Moerbeibomen snoeien en verzorgen

Door deze boom te snoeien, kan het formaat in de hand gehouden worden. In de loop van de zomer kunnen takken voor 1/3 ingekort worden. Tussen december en februari snoeit u de boom eventueel flink, met een telescopische takkenschaar kunt u in de hoogte snoeien. Laat een paar mooie hoofdtakken ongemoeid. Alle zijtakken snoeit u dan ongeveer 10 cm van de hoofdtak. Deze lopen in het voorjaar weer flink uit en zo krijgt de boom weer een flink formaat.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.