U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Morus alba 'Fruitless' - hoogstam | Moerbei | Tuinplantenwinkel.nl

Morus alba 'Fruitless' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Moerbei
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 36 cm
Geleverde stam hoogte: +/- 200-230 cm
Beschrijving

Morus alba 'Fruitless' of Moerbei hoogstam - Informatie: 

De Morus alba 'Fruitless' is een grootbladige boom die zorgt voor veel schaduw. De Morus alba 'Fruitless' is geschikt voor het leiden tot (losse) dakboom. Een Moerbei groeit snel en in combinatie met het grote blad zorgt dat snel voor een dicht bladerdek. Anders dan de normale moerbeiboom geeft deze soort geen vruchten. Dat scheelt een hoop poetswerk wanneer u de bomen bij een terras plaatst. De Moerbei heeft donkergroene glanzende bladeren en verschijnen in mei. De Moerbei staat iets later in het blad dan de meeste bomen maar houdt het blad lang aan, het blad verkleurt in de herfst nauwelijks. Meestal valt dit bij een stevige nachtvorst van de boom.

 

Standplaats:

De Morus alba 'Fruitless' staat graag op een zonnige plek, een halfbeschaduwde plaats kan ook. De Moerbei staat graag op een kalkrijke bodem, en gedijt zelfs op een arme bodem. 

 

Snoei en onderhoud:

De moerbei verdraagt stevige snoei. De beste snoeitijd valt tussen juni en september. Zoals vermeld is de Moerbei geschikt als (losse) dakboom. U kunt met bamboestokken een horizontaal scherm in de boom maken waarover u de takken uit kunt leiden. Ook zonder rek groeit de boom van nature al wat breder uit. 

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Morus alba 'Fruitless' - hoogstam | Moerbei koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.