U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Tijm | Tuinplantenwinkel.nl

Informatie over tijm

Tijm is een veelgebruikt keukenkruid, u kunt deze als plant zelf in uw tuin planten. Tijm is ook goed in moestuinbakken of potten te planten. Zo kweekt u uw eigen tijm welke u in diverse gerechten kunt gebruiken. 

Tijm als kruidenplant

Thymus, in het Nederlands Tijm genoemd, is een aromatische kruidenplant met een heerlijke geur. Tijm heeft een zoetig en sterk aroma welke je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. Denk aan groente, vlees, vis, maar ook sauzen. Bak het kruid mee of kook of stoof het en geef je eten een lekkere smaak. 

Tijm kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Tijm is er in verschillende soorten, Bij Tuinplantenwinkel bieden we een goede biologische selectie aan. Alle soorten zijn biologisch gekweekt en vrij van pesticiden. Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van de biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920. 

 

 

Tijm is een veel gebruikt kruid uit de kruidentuin

 

Inspiratie Tijm:

Tijm is er in vele soorten

 

Citroentijm is er in verschillende soorten waaronder ook deze bontbladerige variant. Bij kneuzing van het blad is duidelijk een citrusgeur waar te nemen.

 

Tijm houdt van een zonnige standplaats

 

Tijm geurt heerlijk en is een veel gebruikt keukenkruid. In de kruidentuin verlangt de plant een zonnige standplaats. 

 

Tijm krijgt kleine bloemetjes

 

Tijm krijgt kleine bloemetjes als er niet voldoende geplukt wordt van de plant. Deze bloemen verschijnen in het voorjaar. Voor gebruik als kruid kunt u de plant het beste tijdig terugsnoeien zodat u snel weer frisse scheuten kunt plukken.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.