Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over citroentijm

Thymus citriodorus, beter bekend als citroentijm, is een winterharde tijmsoort die je herkent aan de gele randjes op de blaadjes. Oorspronkelijk komt het plantje uit het zuiden van Europa waar het werd gebruikt als natuurlijke luchtverfrisser. Citroentijm heeft een frissere smaak heeft ten opzichte van andere soorten tijm. 

Citroentijm als kruidenplant

Citroentijm groeit van nature op arme en droge zonnige plaatsen. Deze kruidenplant heeft weinig onderhoud nodig. Knip het oude verdorde hout eruit en laat de rest staan. Zo krijgen nieuwe scheuten de kans zich te ontwikkelen en blijft de plant jong en vitaal. 

Citroentijm kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Bij Tuinplantenwinkel.nl bieden we de Citroentijm aan als biologische kruidenplant, zo bent u er zeker van dat u veilig gebruik kan maken van deze plant. We hebben een 3-tal soorten, thymus citriodorus 'aureus', thymus citriodorus 'lemon green', thymus citriodorus 'lemon variegated'. Zo is er altijd wel een welke bij uw wensen past. Bij tuinplantenwinkel.nl bezorgen we de planten zelf zodat de planten veilig bij u aan komen. 

 

geurende citroentijm

 

Inspiratie Citroentijm:

winterharde citroentijm

 

Citroentijm kunt in de planten in de volle grond, maar ook in een pot op uw balkon of terras.

citroentijm is winterhard

 

Citroentijm krijgt een klein roze/wit bloemetje.

 

Citroentijm met rozemarijn

 

Citroentijm kunt u gebruiken in de keuken, vers uit eigen tuin.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.