» Thymus citriodorus 'Lemon Green' - Puur

Thymus citriodorus 'Lemon Green' - Puur

Product informatie

Nederlandse naam: Groenbladige citroentijm
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit-roze
Geurend: Aromatisch blad
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Thymus citriodorus 'Lemon Green' of Groenbladige citroentijm - Informatie:

Groenbladige citroentijm heeft een aromatisch blad dat goed te ruiken is als u het blad aanraakt of kneust met uw vingers. Het blad heeft een frisse, lichtgroene kleur. De tuinplant krijgt in juni en juli witroze bloemen op vrij lange stengels. Thymus citriodorus 'Lemon Green' is qua aroma een mix tussen citroentijm en keukentijm en is in veel keukengerechten te gebruiken.

 

Standplaats:

Thymus citriodorus 'Lemon Green' geeft de voorkeur aan een beschutte plaats in de volle zon in een waterdoorlatende bodem. De tuinplant komt goed tot zijn recht in een (Japanse) rotstuin of een tegelpad.

 

Snoei en onderhoud:

Knip Groenbladige citroentijm in de lente of meteen na de bloei wat terug, zodat de tuinplant zijn compacte vorm behoudt.

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Kruidenplanten voor buiten: Deze biologische gekweekte kruidenplant is alleen geschikt om buiten te planten in de tuin of in een buitenpot. De planten worden buiten geteeld en zijn gewend aan de grillen van het weer.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 
 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920De Thymus citriodorus 'Lemon Green' - Puur | Groenbladige citroentijm koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.