» Hagen » Groenblijvende haag

Groenblijvende haag

Groenblijvende haag
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over groenblijvende haag

Niets is fijner dan jaarrond vrij te kunnen zitten in uw eigen tuin. Met een groenblijvende haag zit u altijd beschermd voor de wind en heeft u jaarrond privacy. Groenblijvende ofwel wintergroene hagen houden jaarrond hun blad. Vrijwel de meeste soorten hagen zijn groenblijvend, zoals onder andere de coniferen, ilex, laurier en taxus. Er is veel keuze en voor iedereen wel een groenblijvende haag te vinden. De planten met kluit zijn van oktober tot maart verkrijgbaar, de planten in pot zijn jaarrond te planten. 

Groenblijvende haag aanplanten

U kunt er voor kiezen om de groenblijvende haag meteen in een flinke maat aan te planten om meteen vrij te zitten. U kunt ook klein beginnen en de tijd nemen om vrij te komen te zitten. Zorg er bij het graven van de sleuf/plantgaten voor dat deze wat ruimer zijn dan de kluit van de planten, de diepte moet nagenoeg gelijk zijn met de hoogte van de kluit. Aan te raden is om een touw te spannen als hulpmiddel voor het creëren van een rechte haag. Gebruik altijd aanplantgrond bij het planten van de haag, Uitgezonderd bij de Photinia, deze houdt van zure grond en hierbij gebruikt u tuinturf

Groenblijvende haag verzorgen 

Groenblijvende haagplanten die regelmatig gesnoeid en bemest worden, groeien dichter. Snoeien is ook nodig om de haag in model te houden. Ook zien hagen die regelmatig worden gesnoeid er strakker en netter uit. Het snoeien van de meest groenblijvende haagplanten is ook eenvoudig. Afhankelijk van de van de variëteit, snoei je één of twee keer per jaar. 

Groenblijvende haag

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.