Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bolacacia

De meeste bolbomen hebben grote bladeren. Wanneer u het mooier vindt om een boom met kleiner blad te hebben staan, dan is de Bolacacia een goede keuze. Het blad van de Bolacacia (en alle andere acaciabomen) is beveerd en bestaat uit vele kleine blaadjes. De kroon blijft altijd mooi rond en kan uiteindelijk een diameter van zo'n 4 a 5 meter bereiken. Kleiner kan ook, een Bolacacia kan goed terug gesnoeid worden.

Bolacacia kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Op Tuinplantenwinkel.nl wordt de Bolacacia aangeboden in meerdere stamhoogtes. Bepaal van te voren goed welke stamhoogte op de betreffende standplaats het beste tot zijn recht komt. Deze verandert namelijk niet meer. 200 cm, blijft altijd 200 cm. Het enige dat groeit, is de omvang van de kroon. Alle bomen worden in pot aangeboden. Het voordeel hiervan is, dat ze het hele jaar door aangeplant kunnen worden. Als u de keuze gemaakt heeft, zorgen onze vakkundige medewerkers ervoor dat de Bolacacia vakkundig ingepakt wordt en netjes in de eigen bussen wordt geladen. Doordat het transport door Tuinplantenwinkel.nl zelf gedaan wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen. Dit wordt altijd met zorg gedaan.

Bolacacia snoeien en verzorgen

Als de Bolacacia ruimte heeft om te groeien dan is snoei nagenoeg niet nodig, maar als er minder groeiruimte is, dan is een jaarlijkse of tweejaarlijkse snoeibeurt van belang. Zoals hierboven al vermeld, kan een Bolacacia goed gesnoeid worden. Hij kan zelfs helemaal tot op de ent geknot worden. In het voorjaar zullen er dan snel weer nieuwe scheuten vormen. U kunt er ook voor kiezen om de boom minder ver terug te snoeien. Dat levert een grotere en vollere kroon op. 

Bolacacia

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.