Gleditsia triacanthos 'Sunburst' - meerstammig

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Valse Christusdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel/wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen/geel
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' of Valse Christusdoorn - Informatie:

Het blad van de Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ verandert naarmate het blad ouder wordt. In het voorjaar, als het blad tevoorschijn komt, is het felgeel van kleur. Vervolgens zal het groen/geel verkleuren waardoor de struik minder opvalt in de tuin. In de herfst zal al het blad uiteindelijk weer geel worden, waarna het van de plant valt. In het voorjaar komen de onopvallende geelwitte bloemtrosjes tevoorschijn, die soms uitgroeien tot lange zwarte peulen. Deze vorm is meerstammig / struikvormig en komt als solitair het mooiste tot zijn recht. 

 

Standplaats:

De Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ staat het liefst in een humusrijke en vochthoudende bodem. Zet de plant op een plek in de zon of halfschaduw.

 

Snoei en onderhoud:

Het snoeien van deze meerstammige boom is niet nodig. U kunt wel de onderste zijtakjes wegknippen zodat u wat meer kale stammen heeft. Ook eventuele kruisende of beschadigde takken kunnen weggeknipt worden.

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' - meerstammig | Valse Christusdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.