Menu
Geen producten gevonden

»

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' - XL+

Product informatie

Nederlandse naam: Valse Christusdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel/wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen/geel
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 140/160 cm

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' of Valse Christusdoorn - Informatie:

Het blad van de Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ - XL+ verandert naarmate het blad ouder wordt. In het voorjaar, als het blad tevoorschijn komt, is het felgeel van kleur. Vervolgens zal het groen/geel verkleuren waardoor de struik minder opvalt in de tuin. In de herfst zal al het blad uiteindelijk weer geel worden, waarna het van de plant valt. In het voorjaar komen de onopvallende geelwitte bloemtrosjes tevoorschijn, die soms uitgroeien tot lange zwarte peulen.

 

Snoei en onderhoud:

De Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ staat het liefst in een humusrijke en vochthoudende bodem. Zet de plant op een beschutte plek zodat er door harde wind minder snel takken af kunnen breken. Het snoeien van deze plant is niet nodig.

De leveringshoogte bedraagt 140 tot 160 cm.

 

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' - XL+ is een bladverliezende tuinplant. Deze Valse Christusdoorn bloeit in mei en juni met geel/witte onopvallende bloemen. De plant wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.

 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hier De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' - XL+ | Valse Christusdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.