Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over xl+ - heesters

Planten met nog meer body dan de XL serie vindt u bij onze XL+ serie. Het zijn sterke heesters en jonge meerstammige bomen die zich perfect laten toepassen als solitair. De planten in deze XL+ serie hebben allen een grote sierwaarde. Dit kan de bloesem zijn, een prachtige herfstkleur, een bijzondere groeiwijze of een combinatie hiervan. Het zijn allen planten die de aandacht verdienen. Als solitair passen deze planten goed in een border, tussen bodembedekkers of tussen lagere heesters. Bij iedere plant vindt u informatie over de uiteindelijke groeiwijze en hoogte.

Meerstammige bomen in de XL+ serie

Meerstammige bomen zijn bomen met niet één, maar meerdere stammen. De stammen creëren een speels effect en geven diepte aan een tuin. Vaak worden de stammen aan de onderzijde vrij geknipt zodat de stammenstructuur mooi zichtbaar wordt. Mooie voorbeelden zijn de Betula utilis Doorenbos met zijn bijzondere witte stammen en de Cercidiphyllum japonicum met een prachtig fijne takstructuur en erg mooie herfstkleuren.

Sommige meerstammige bomen blijven redelijk laag en worden daarom ook wel meerstammige struiken genoemd. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Cornus kousa, de Magnolia soulangeana of bijvoorbeeld de Acer palmatum.

Extra volwassen tuinplanten

Het kan fijn zijn wanneer bij aanplant de planten meteen ogen als volwassen struiken. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden we daarom een assortiment planten aan die al wat ouder zijn dan de standaard maatvoering. Dit zijn de XL-planten en XL+ planten.  Om dat te illustreren vindt u bij deze planten een voorbeeldfoto met daarin het origineel, de XL-versie en eventueel een XL+ versie naast elkaar. Niet altijd letterlijk maar om u een idee te geven hoe veel het verschil bij aankoop is. In deze serie vindt u een uitgebreid assortiment. Ook als solitair zijn veel van deze struiken en bomen een prachtige aanwinst.

Grote planten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle planten uit de serie XL+ zijn van de beste kwaliteit. Op tuinplantenwinkel.nl krijgt u aangroeigarantie op al uw aankopen. Al deze tuinplanten zijn jaarrond te koop en te planten. Dat komt omdat wij deze altijd in pot leveren. Bij ieder product vindt u informatie over de groeihoogte, bloei, toepassing en voorkeur voor standplaats. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wij leveren onze planten met een eigen gespecialiseerde bezorgdienst. De planten ontvangt u altijd binnen de aangegeven levertijd. Daarnaast geven wij aangroeigarantie op al onze planten en bomen. Hierover leest u meer informatie op deze pagina. Planttips en instructies kunt u hier terugvinden.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.