Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over serie xl+

Planten met nog meer body dan de XL serie vindt u bij onze XL+ serie. De planten zijn een selectie uit de XL-serie. Het zijn sterke heesters en jonge meerstammige bomen die zich perfect laten toepassen als solitair. De planten in deze XL+ serie hebben allen een grote sierwaarde. Dit kan de bloesem zijn, een prachtige herfstkleur, een bijzondere groeiwijze of een combinatie hiervan. Het zijn allen planten die de aandacht verdienen. Als solitair passen deze planten goed in een border of tussen lagere heesters. Bij iedere plant vindt u informatie over de uiteindelijke groeiwijze en hoogte.
 

Meerstammige bomen zijn bomen met niet één maar meerdere stammen. De stammen creëren een speels effect en geven diepte aan een tuin. Vaak worden de stammen aan de onderzijde vrij geknipt zodat de stammenstructuur mooi zichtbaar wordt. Mooie voorbeelden zijn de Betula utilis Doorenbos met zijn bijzondere witte stammen en de Cercidiphyllum japonicum met een prachtig fijne takstructuur en erg mooie herfstkleuren.
 

Sommige meerstammige bomen blijven redelijk laag en worden daarom ook wel meerstammige struiken genoemd. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Cornus kousa, de Magnolia soulangeana of bijvoorbeeld de Acer palmatum.

Serie XL+

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.