Menu
Geen producten gevonden

» Acer griseum - XL+

Acer griseum - XL+

Product informatie

Nederlandse naam: Papieresdoorn
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Groen/geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Acer griseum of Papieresdoorn - Informatie:

De Papieresdoorn in de XL+ uitvoering begint al het karakter te krijgen van een meerstammige boom. Acer griseum is een kleine, traag groeiende boomsoort die uitgroeit tot een hoogte van 3 tot 5 meter. De opvallende, afschilferende takken en bast zorgen ook in de wintermaanden voor een aantrekkelijk beeld. Deze Acer-variant is dan ook één van de mooiste esdoornsoorten. In het voorjaar verschijnt het, voor een Esdoorn zijnde, wat kleine en diep ingesneden blad. Het blad heeft in de zomer een groene kleur en verkleurt in het najaar vaak oranje of rood. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Acer griseum een prachtige tuinplant is.

 

Standplaats:

Acer Griseum staat graag op een zonnige of halfschaduwrijke standplaats. Plant de Papieresdoorn niet in een verharding. Voeg bij het aanplanten wat tuinturf toe aan het plantgat. 

 

Snoei en onderhoud:

Het is een gemakkelijke tuinplant die weinig onderhoud nodig heeft. Indien u de Papieresdoorn wilt snoeien, kunt u dit het beste in november of december vormsnoei toepassen: verwijderen van oude en vormverstorende takken.

 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hier De Acer griseum - XL+ | Papieresdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.