Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle bomen

Bomen zorgen voor hoogte in de tuin, geven diepte en zijn ruimtebepalend. Voor iedere tuin is er wel een geschikt exemplaar. Voor grotere tuinen zijn de eik, kastanje en esdoorn bekende soorten. Heeft u een kleinere tuin? Denk dan bijvoorbeeld aan bolbomen op stam, zuilbomen of kleine miniatuurexemplaren. Als u wilt genieten van privacy in uw tuin zonder veel ruimte te verliezen zijn leibomen ideaal, ook als u bijvoorbeeld een minder fraaie schuur wilt camoufleren. Op deze pagina vindt u alle soorten bij elkaar. In de menu’s kunt u de resultaten sorteren op bladkleur, hoogte, bloei, standplaats en alfabet. Zo vindt u gemakkelijk een boom die bij u past. Als u liever de bomen per categorie wilt bekijken (dus bijvoorbeeld leibomen of dakbomen), kunt u deze pagina bezoeken.

Komt u er niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren voor de juiste aankoop. Daarnaast is een bezoek aan ons Planten- en Bomencentrum altijd de moeite waard. Hier kunt u ons assortiment het het jaar door komen bekijken.

Bomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Onze bomen worden altijd in pot geleverd en zijn daardoor het hele jaar door te planten; dus ook in de zomer en in de winter (behalve wanneer de vorst in de grond zit). Bij het planten kunt u de aarde extra verrijken met aanplantgrond of tuinturf. Dit is afhankelijk van de boomsoort. Daarnaast raden wij aan om de boom extra te verankeren met een boompaal en band. Zowel de boompaal met band als de aanplantgrond of tuinturf kunt u als extra optie samen met de boom bestellen. Deze optie vindt u bij ieder product terug.

Tuinplantenwinkel.nl bezorgt alle bomen zelf bij u thuis. Door ons eigen gespecialiseerde transport is schade onmogelijk. De bezorging vindt plaats binnen de aangegeven levertijd. Daarnaast ontvangt u van ons aangroeigarantie.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.