Menu
Geen producten gevonden

» Bezorging en afhalen

Bezorging en afhalen

1. Bezorging

Een deel van ons wagenpark

1.1 Eigen bezorgdienst

Wij bezorgen alle bestellingen met onze eigen gespecialiseerde bezorgdienst. Hierboven ziet u een deel van de voertuigen waarmee we uw bestellingen bezorgen. Nadat de planten en bomen met zorg zijn ingepakt, worden ze met net zoveel zorg bij u bezorgd. Uw bestelling is dus van A tot Z in handen van een echte specialist. Schade aan de planten is op deze manier nagenoeg onmogelijk. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering.

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven waar wij uw bestelling neer mogen zetten, indien u niet thuis bent. Onze bezorger kan de bestelling dan achterlaten op die plek, mocht u onverhoopt niet thuis bij de levering. Indien u niets aangegeven heeft en u niet thuis bent, proberen wij het bij de buren of zoekt onze bezorger zelf een geschikte plaats. U vindt dan een kaartje in de brievenbus met het adres of de plek waar uw bestelling is afgeleverd.

Ook als het niet is gelukt om de bestelling af te leveren vindt u een kaartje in de brievenbus. Wij vragen hierin om contact met ons op te nemen voor een nieuwe bezorgafspraak.

1.2 Levertijd

We leveren al onze planten binnen de aangegeven levertijd netjes bij u aan huis of op het door u aangegeven afleveradres. De levertijd vindt u bij ieder product op de pagina.

Wanneer u de bestelling later wenst te ontvangen dan de vermelde levertijd, dan kunt u ons hierover een e-mail sturen. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het u uitkomt.

1.3 Covid-19

Ook nu bezorgen wij uw pakket gewoon aan huis. Wij houden daarbij wel ten alle tijden rekening met de maatregelen en adviezen die worden gegeven door zowel de Belgische als Nederlandse overheid.

1.4 Bezorggebied Tuinplantenwinkel.nl

Tuinplantenwinkel.nl levert bestellingen door heel Nederland en een groot deel van België. Hieronder vindt u een kaart met het gebied waarbinnen wij opereren. Het groen gearceerde gebied geeft dit aan.

Bezorggebied Tuinplantenwinkel.nl

: Dit icoontje geeft aan in welke provincies wij NIET bezorgen.

Waar bezorgd Tuinplantenwinkel.nl wel?

In het groen gearceerde gebied bezorgen wij uw bestelling. Onder het groen gearceerde gebied vallen de volgende provincies:

Nederland:

 • Alle provincies

België:

 • Antwerpen
 • Brussel (Hoofdstedelijk gewest)
 • Limburg
 • Oost-Vlaanderen
 • Vlaams Brabant

Waar bezorgd Tuinplantenwinkel.nl niet?

Voor een deel van België geldt dat wij hier geen bestellingen bezorgen. In de volgende Belgische provincies bezorgen wij NIET:

 • Henegouwen
 • Luik
 • Luxemburg
 • Namen
 • Waals-Brabant
 • West-Vlaanderen

Wat gebeurd er als ik een bestelling heb geplaatst met een bezorgadres buiten de gebieden waar Tuinplantenwinkel.nl bezorgd?

Als u een bestelling heeft geplaatst met een bezorgadres buiten het levergebied van Tuinplantenwinkel.nl; te weten de Belgische provincies Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant of West-Vlaanderen, zal Tuinplantenwinkel.nl deze order annuleren en het geld z.s.m. retour storten. U ontvangt hierover van ons een bericht.

1.5 Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de €75,- bezorgen wij GRATIS! Voor bestellingen tot € 75,- hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 7,95. Deze tarieven gelden voor bezorging in ons gehele bezorggebied (dus ook de Waddeneilanden).

1.6 Bezorging bij appartementen en woningen op hogere etages

Wij bezorgen uw bestelling alleen op de begane grond. Als u woonachtig bent in een appartement op de 1e verdieping of hoger, dan zult u de bestelde goederen zelf naar boven dienen te vervoeren. Onze bezorgers zullen de bestelling in dit geval neerzetten op de begane grond.

1.7 Verpakking

Uw bestelling wordt met zorg in dozen ingepakt op onze speciaal daarvoor ingerichte afdeling. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens de verzending. Op het moment dat uw bestelling verzendklaar is, krijgt u van ons een email dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd.

Belangrijk: Planten leven. We streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen. U hoeft niet thuis te zijn ten tijde van de bezorging maar vragen daarvoor wel aan u waar wij het pakket neer mogen zetten. Bijvoorbeeld bij uw voordeur of in de tuin. Dit kunt u aangeven bij het afronden van uw bestelling.

2. Afhalen

Naast bezorging kunt u bij het plaatsen van een bestelling ook kiezen voor het afhalen van uw bestelling bij Neutkens Planten- en bomencentrum te Knegsel (Noord-Brabant). Afhalen is altijd gratis. Zodra de bestelling door ons is verzameld en ingepakt, krijgt u van ons een mail dat uw bestelling klaarstaat. Wacht dus met het afhalen, totdat u deze mail gehad heeft!

Ter info: Een product waarbij in de webwinkel wordt vermeld dat deze “op voorraad” is, is niet altijd aanwezig op ons plantencentrum. Het kan dus een aantal dagen duren voordat uw bestelling gereed staat om te worden afgehaald.

Wanneer u op ons plantencentrum bent, meldt u zich bij de balie / kassa. Zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Het adres van ons plantencentrum is:

Eerselseweg 35 in Knegsel.

Voor onze openingstijden klik hier

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.