Menu
Geen producten gevonden

»

Bezorging en kosten

Aangepaste bezorging en openingstijden rond Kerst en Oud & Nieuw 2018/2019

Rond Kerst en Oud & Nieuw hanteren wij andere levertijden. Geplaatste bestellingen tot en met dinsdag 18 december 2018 worden nog voor kerst geleverd met als uiterlijke afleverdatum zaterdag 22 december 2018. Bestellingen geplaatst vanaf woensdag 19 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019 worden uitgeleverd vanaf donderdag 3 januari 2019. Voor bestellingen geplaatst vanaf donderdag 3 januari 2019 geldt weer onze standaard levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

Ons Planten- en Bomencentrum is gesloten vanaf maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019. Uw bestelling afhalen is in deze periode niet mogelijk. Wij zijn weer geopend vanaf woensdag 2 januari 2019. Bekijk onze openingstijden hier.

Een deel van ons wagenpark

Bezorging

99% van de bestellingen worden met eigen vervoer bezorgd. Alleen kleine, niet kwetsbare bestellingen worden bezorgd door een in bloemen en planten gespecialiseerde pakketdienst.
We bezorgen door heel Nederland en België. Hierboven ziet u een deel van de voertuigen waarmee we uw bestellingen bezorgen. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering. Uw bestelling is op deze manier in handen van een echte specialist. Schade aan de planten is op deze manier onmogelijk. Indien u tijdens het bestelproces aangegeven heeft waar we uw bestelling neer moeten zetten word dit gedaan. Indien u niets aangegeven heeft en u niet thuis bent, proberen wij het bij de buren en vind u een kaartje in de brievenbus met het adres waar het is afgeleverd. Als dit ook niet mogelijk is nemen we contact met u op voor een nieuwe afspraak.

We leveren al onze planten binnen twee tot vier werkdagen netjes bij u aan huis of op het door u aangegeven afleveradres.

Wanneer u de bestelling later wenst te ontvangen dan 4 werkdagen, dan kunt u ons hierover een e-mail sturen. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het u uitkomt.

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de € 75,- bezorgen wij GRATIS. Voor bestellingen tot € 75,- hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 7,95. Deze tarieven gelden voor bezorging in heel Nederland (dus ook de Waddeneilanden) en België.

Verpakking

Uw bestelling wordt met zorg in dozen ingepakt op onze speciaal daarvoor ingerichte afdeling. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens de verzending. Op het moment dat uw bestelling verzendklaar is, krijgt u van ons een email dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd.

Planten leven. We streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen. U hoeft niet thuis te zijn ten tijde van de bezorging maar vragen daarvoor wel aan u waar wij het pakket neer mogen zetten. Bijvoorbeeld bij uw voordeur of in de tuin. Dit kunt u aangeven bij het afronden van uw bestelling.

Afhalen

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te komen halen op ons plantencentrum in Knegsel. Wanneer u voor deze optie kiest betaalt u geen extra kosten. Afhalen is altijd gratis. Zodra de bestelling door ons is verzameld en ingepakt, krijgt u van ons een mail dat uw bestelling klaar staat. Wacht dus met het afhalen, totdat u deze mail gehad heeft!

Wanneer u op ons plantencentrum bent, meldt u zich bij de balie / kassa. Zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Het adres van ons plantencentrum is: Eerselseweg 35 in Knegsel.

Voor onze openingstijden klik hier

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11256 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.