Menu
Geen producten gevonden

»

Bezorging en kosten

Belangrijke mededeling:

Naar aanleiding van de adviezen van de Nederlandse Rijksoverheid m.b.t. COVID-19 (het corona virus) zijn wij bij Tuinplantenwinkel.nl genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Wij hopen op uw begrip.

1. Bestellen vanuit België?

Bestellingen plaatsen op Tuinplantenwinkel.nl vanuit België is mogelijk. Wij leveren uw bestelling met onze eigen bezorgdienst.

Wij houden ons strikt aan de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen m.b.t. COVID-19 (het corona virus).

Dit houdt in dat onze bezorger buiten de bus ten alle tijden een mondkapje draagt. Daarnaast draagt onze bezorger een oranje hesje met opdruk om 1,5 meter afstand te houden. Onze bezorger draagt handschoenen waarmee hij/zij uw pakket bij u afleverd.

Onze bezorger zal eerst uw bestelling neerzetten en daarna aanbellen zodat het contact moment zo kort mogelijk is. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Indien er wijzigingen plaatsvinden in de maatregelen (bijvoorbeeld t.a.v. het grensverkeer) kan het zijn dat wij de leveringen naar België tijdelijk stoppen.

Mocht het niet meer lukken om de lopende bestellingen in België af te leveren door maatregelen en/of wetswijzigingen, dan zullen we in overleg met de klant kijken naar de beste oplossing (bijvoorbeeld het annuleren of verplaatsen van de bestelling naar een later tijdstip).

2. Winkel in Knegsel?

Onze fysieke winkel Neutkens Planten- en bomencentrum te Knegsel is gewoon geopend.

Vanwege de situatie rondom het corona-virus hanteren wij een maximum aantal klanten die de winkel kunnen betreden. De gezondheid en veiligheid van u als klant en ons personeel staat daarbij voorop.

Wij volgen hierbij de adviezen van de Nederlandse rijksoverheid en het RIVM.

Op onze site van het plantencentrum kunt u onze voorzorgsmaatregelen, openingstijden en de laatste stand van zaken vinden.

www.neutkens-planten.nl/plantencentrum/openingstijden

3. Levertijden?

Door de maatregelen en de extra drukte die ontstaan is door de situatie  kan de levertijd van bestellingen op Tuinplantenwinkel.nl oplopen tot maximaal 7 werkdagen i.p.v. de gebruikelijke 2 tot 4 werkdagen. Houd hier rekening mee bij het bestellen.

4. Gezondheid op één!

Uw gezondheid en die van ons personeel staat op een. Vandaar dat wij hierin de adviezen van het RIVM overnemen. Onze bezorgers bellen aan en zetten uw bestelling neer bij de voordeur. Onze bezorgers houden een afstand aan van 1,5 meter aan bij het bezorgen van de bestelling. We willen u vragen om deze afstand te respecteren.

Als u een plek heeft aangegeven waar wij uw bestelling neer mogen zetten, dan zet onze bezorger uw bestelling hier neer.

 

 

Een deel van ons wagenpark

Bezorging

99% van de bestellingen worden met eigen vervoer bezorgd. Alleen kleine, niet kwetsbare bestellingen worden bezorgd door een in bloemen en planten gespecialiseerde pakketdienst.
We bezorgen door heel Nederland en België. Hierboven ziet u een deel van de voertuigen waarmee we uw bestellingen bezorgen. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering. Uw bestelling is op deze manier in handen van een echte specialist. Schade aan de planten is op deze manier onmogelijk. Indien u tijdens het bestelproces aangegeven heeft waar we uw bestelling neer moeten zetten word dit gedaan. Indien u niets aangegeven heeft en u niet thuis bent, proberen wij het bij de buren en vind u een kaartje in de brievenbus met het adres waar het is afgeleverd. Als dit ook niet mogelijk is nemen we contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de € 75,- bezorgen wij GRATIS. Voor bestellingen tot € 75,- hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 7,95. Deze tarieven gelden voor bezorging in heel Nederland (dus ook de Waddeneilanden) en België.

Verpakking

Uw bestelling wordt met zorg in dozen ingepakt op onze speciaal daarvoor ingerichte afdeling. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens de verzending. Op het moment dat uw bestelling verzendklaar is, krijgt u van ons een email dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd.

Planten leven. We streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen. U hoeft niet thuis te zijn ten tijde van de bezorging maar vragen daarvoor wel aan u waar wij het pakket neer mogen zetten. Bijvoorbeeld bij uw voordeur of in de tuin. Dit kunt u aangeven bij het afronden van uw bestelling.

Afhalen

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te komen halen op ons plantencentrum in Knegsel. Wanneer u voor deze optie kiest betaalt u geen extra kosten. Afhalen is altijd gratis. Zodra de bestelling door ons is verzameld en ingepakt, krijgt u van ons een mail dat uw bestelling klaar staat. Wacht dus met het afhalen, totdat u deze mail gehad heeft!

Wanneer u op ons plantencentrum bent, meldt u zich bij de balie / kassa. Zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Het adres van ons plantencentrum is: Eerselseweg 35 in Knegsel.

Voor onze openingstijden klik hier

Aangepaste bezorging rond Kerst en Oud & Nieuw 2020/2021

Rond Kerst en Oud & Nieuw hanteren wij andere levertijden. Houdt voor de exacte levertijden in deze periode deze pagina in de gaten.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.