» Cornus kousa chinensis - beveerd

Cornus kousa chinensis - beveerd

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse kornoelje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Roomwit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 36 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 tot 225 cm

Cornus kousa chinensis of grootbloemige Japanse kornoelje - Informatie:
De Cornus kousa chinensis is met zijn decoratieve vorm geschikt voor de kleinere tot middelgrote tuin. Beveerd wil zeggen dat het een boom is die al op lagere hoogte zijtakken vormt. In juni-juli krijgt deze tuinplant (room)witte bloemen die door de vele zijtakken een grote witte waterval vormen van 6 tot 8 meter hoogte; als solitair komt de Cornus kousa chinensis nog beter tot zijn recht. In het najaar komen er rode vruchten aan, die lijken op aardbeien aan lange stelen en die ook eetbaar zijn. De grootbloemige Japanse kornoelje staat graag op een humusrijke zonnige plek in grond die niet te nat is. Door zijn oppervlakkig wortelgestel is de boom minder bestand tegen verharding dicht rond de stam. De leveringshoogte bedraagt 200 tot 250 cm.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Cornus kousa chinensis - beveerd | Japanse kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.