U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Malus 'Evereste' - XL+ | Sierappel | Tuinplantenwinkel.nl

Malus 'Evereste' - XL+

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sierappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 140/160 cm
Beschrijving

Malus 'Evereste' of Sierappel - Informatie
Malus 'Evereste' - XL+ is een heel mooie boom, met een prachtige bloei. De bijna 6 cm grote roze-witte bloemen staan met 5 á 8 bij elkaar. Deze Sierappel vormt een groot aantal, decoratieve oranjerode vruchten, die tot wel in de winter aan de boom blijven zitten. Deze tuinplant is geschikt voor tuinen, parken, plantsoenen en als straatboom alleen in plantstroken. De XL+ versie van de Sierappel oogt meteen als een volwassen tuinplant. Als solitair is deMalus 'Evereste' - XL een prachtige aanwinst.

 

Standplaats:

Malus 'Evereste' staat het liefst in een voedselrijke, niet te droge, goed doorlaatbare bodem; bij voorkeur in de zon of halfschaduw. De leveringshoogte bedraagt 140 tot 160 cm.

 

Snoei en onderhoud:

Uit een struikvorm kan een mooie meerstammige boom groeien. De Sierappel verdraagt het snoeien goed. Hierdoor is deze tuinplant goed in model te houden en kan hij ook op het kleinste plekje staan. In de winter is snoei gemakkelijker, omdat de vorm van de boom beter zichtbaar is. Verwijder dan oude en kruisende takken. In de zomer eventueel nog lichte vormsnoei. 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hierDe Malus 'Evereste' - XL+ | Sierappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.