Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over serie xl

Het kan fijn zijn wanneer bij aanplant de planten meteen ogen als volwassen struiken. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden we daarom een assortiment XL planten aan. Planten met een maatje meer dan onze normale heesters, klimplanten of bomen. Om dat te illustreren vindt u bij deze planten een voorbeeldfoto met daarin het origineel en de XL versie naast elkaar. Niet altijd letterlijk maar om u een idee te geven hoe veel het verschil bij aankoop is. In deze serie vindt u een uitgebreid assortiment. Ook als solitair zijn veel van deze struiken en bomen een prachtige aanwinst.

Alle planten uit de serie XL zijn van de beste kwaliteit. Op tuinplantenwinkel.nl krijgt u aangroeigarantie op al uw aankopen. Alle planten uit de XL-serie zijn jaarrond te koop en te planten. De tip van de vakman bij iedere plant geeft u een overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en of eigenaardigheden. 

Serie XL

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13311 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.