Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over serie xl

Het kan fijn zijn wanneer bij aanplant de planten meteen ogen als volwassen struiken. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden we daarom een assortiment XL-planten aan. Planten met een maatje meer dan onze normale heesters, klimplanten of bomen. Om dat te illustreren vindt u bij deze planten een schematische tekening met daarop een standaard versie en de XL-versie naast elkaar. De vergelijking is bijgevoegd om u een idee te geven hoe veel het verschil bij aankoop is.

Assortiment XL-planten

Het assortiment XL-planten bestaat voornamelijk uit heesters, klimplanten, bomen, dennen en sparren. Veel van deze planten zijn geschikt om te worden toegepast als solitair maar kunnen ook worden gecombineerd met elkaar; bijvoorbeeld om een wat hogere heesterwand te creëren. In het assortiment vindt u zowel wintergroene XL planten, voorjaarsbloeiende XL planten, zomerbloeiende XL planten als XL-planten die juist met hun bladkleur zorgen voor een extra accent in de border. Door gebruik te maken van de filters kunt u een selectie maken op bloeitijd, bladkleur, standplaats, uiteindelijke hoogte en of de plant wintergroen is of niet.

Meerstammige bomen

Een van deze XL-planten zijn jonge bomen die als struik zijn opgekweekt. Als u deze planten aanplant ontwikkelt zich een meerstammige boom. Dit zijn grillig groeiende bomen met niet één, maar meerdere stammen. Na een aantal jaren kunt u de de takken opsnoeien zodat de stammen zichtbaar worden. Een van deze bomen vindt u ook terug in onze XL+-serie.

XL planten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle planten uit de serie XL zijn van de beste kwaliteit. Op tuinplantenwinkel.nl krijgt u aangroeigarantie op al uw aankopen. Alle planten uit de XL-serie zijn jaarrond te koop en te planten. De tip van de vakman bij iedere plant geeft u een overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en of eigenaardigheden.

Serie XL

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.