Hydrangea arborescens ´Incrediball´ - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Hortensia 'Strong Annabelle'
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: voorjaar 30/40 ( gesnoeid ), zomer 70/90
Beschrijving

Hydrangea arborescens ´Incrediball´ of Strong Annabelle XL-serie - Informatie
De 'Annebelle' is bij velen wel bekend. Het is een prachtige, rijkbloeiende hortensia. De grote, roomwitte, bolvormige bloemen verschijnen in juli aan de plant. Met een eerste stevige regenbui liggen de bloemstengels echter vaak plat op de grond. De Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - XL vormt daarop een uitzondering. De bloemstelen van deze tuinplant zijn sterker dan de soort en vallen minder snel om. Bovendien zijn de stengels in staat om zich na een regenbui weer op te richten. Daarmee verschilt dit type wezenlijk met de moederplant. Met de 'Incrediball' geniet u dus langer van de uitbundige bloei.

 

Snoei en onderhoud:

Knip deze tuinplant na de winter terug tot op 20 à 30 centimeter boven de grond. De bloemen verschijnen aan de nieuwe scheuten vanaf begin juli. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de voet van de tuinplant voor het behoud van een enigszins zurig bodemmilieu.

Deze plant maakt deel uit van de Proven-winners selectie. Dit is een selectie van een aantal nieuwe tuinplanten die zich hebben bewezen als een waardevolle toevoeging op het assortiment.

 

LET OP:

VOORJAAR: In het voorjaar kan het zijn dat de plant al voor u teruggesnoeid is, de plant is dan bij levering iets lager dan aangegeven maar groeit dit jaar meteen mooi fris uit. Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Hydrangea arborescens ´Incrediball´ - XL | Hortensia 'Strong Annabelle' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.