Acer palmatum 'Osakazuki' - XL+

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm
Beschrijving

Acer palmatum 'Osakazuki' of Japanse esdoorn - Informatie:

Acer palmatum 'Osakazuki' is een Japanse esdoorn met een hele mooie herfstverkleuring. Deze esdoorn heeft een brede, opgaande groeiwijze. De bladeren zijn in de zomer heldergroen van kleur. In de herfst worden de bladeren geel, oranje en rood van kleur, een vurige verkleuring! Deze variant uit de XL+ serie is meteen al wat groter en voller zodat u meteen al een pracht exemplaar in de tuin heeft!

 

Standplaats:

De langzaam groeiende Japanse esdoorn houdt van een licht vochtige, goed waterdoorlatende, licht zure bodem. Geef hem een beschutte standplaats in de halfschaduw of schaduw, zodat zijn bladeren beschermd worden tegen al te felle zon.

 

Snoei en Onderhoud:

Snoei beperkt in het vroege voorjaar. Te veel snoei kan de kenmerkende vorm van de tuinplant verstoren en bovendien bloedt de Acer veel bij snoei in het voorjaar. Verwijder dode en verstorende takken in de rustperiode (november-december). In de zomer kunt u de jonge topjes wegknippen om de esdoorn niet te groot te laten worden. Bij het aanplanten turf gebruiken voor het behoud van het zurige bodemmilieu.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hier De Acer palmatum 'Osakazuki' - XL+ | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.