» Jute op rol

Jute op rol

Product informatie

Inhoud: Jute op rol
Toepassing: Bescherming van de boomstam
Hoofdbestanddelen: Jute
Afmetingen (lxb): 25 meter x 15 cm

Jute op rol of Jute band voor boombescherming - Informatie:

Jute wordt gebruikt om stammen van bomen te beschermen tegen direct zonlicht. Vooral bij beukenbomen is het belangrijk om jute rondom de stam te wikkelen als deze na een snoeibeurt in direct zonlicht komen te staan. Als dit niet gebeurt, dan verbrand de stam en kan de boom in het ergste geval dood gaan.

 

Na verloop van de jaren vergaat het jute. Mocht de stam op dat moment nog altijd zonlicht opvangen, dan dient er opnieuw een laag jute rond de stam van de boom gewikkeld te worden. Als de kroon van de broom zo breed is geworden, dat hij voor schaduw aan de stam zorgt, dan is een nieuwe laag jute niet meer nodig. 

 

Bij Lei-beuken (Fagus sylvatica) rood én groen, is het van belang dat er áltijd jute rond de stam aanwezig is. Deze stammen komen namelijk altijd met direct zonlicht in aanraking. De Jute op rol | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.