» Boom wondmiddel

Boom wondmiddel

Product informatie

Inhoud: 350 gram
Toepassing: Bij snoeiwonden met diameter > 2 cm

Boom wondmiddel, Boombalsem of wondafdekmiddel voor bomen - Informatie:

Bij het snoeien of zagen ontstaan er wondjes aan de plant of boom. In de meeste gevallen zijn de snoeiwonden niet zo groot en herstelt de plant snel. Bij grotere wonden met een diameter van meer dan 2 centimeter duurt het langer voordat de wond dicht is gegroeid. Bacteriën en schimmels hebben dan meer kans om het hout aan te tasten met mogelijk rotting tot gevolg.

Voor dergelijke wonden kunt u ervoor kiezen om de wond in te smeren met boombalsem of boom wondmiddel. Met deze tube smeert u de wonden gemakkelijk in. De balsem dekt de wond af en zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels geen toegang hebben tot de wond.

 

Gebruik van Boom wondmiddel/Boombalsem

Het middel is een soort verf en lastig te verwijderen uit kleding. Draag dus eventueel werkkleding en/of handschoenen voordat u aan de slag gaat.

Volg de instructies op het etiket. Bij het eerste gebruik draait u de dop van de tube en knijpt u voorzichtig tot u een druppel van het middel uit de tube ziet komen. De uiteinde van de tube dient als een soort kwast. Zet deze op de (snoei)wond en breng een stevige laag boombalsem aan. Na het aanbrengen dient het middel een aantal uren te drogen; werk dus bij droog weer.

Draai de dop weer terug na gebruik en bewaar het middel op een koele(vorstvrij) en droge plaats. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van dierenvoeder. Niet eten of drinken tijdens gebruik.De Boom wondmiddel | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.