» Lei-Haagbeuk - Small - pakket 4 stuks + EXTRA'S!

Lei-Haagbeuk - Small - pakket 4 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Lei Haagbeuk
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Geel/bruin (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Product-serie: Small

Lei-Carpinus betulus of Lei-Haagbeuk - Informatie:
Deze leihaagbeuk is een klassieker onder de leibomen. De Carpinus betulus loopt al vroeg in het voorjaar uit met frisgroen blad. Het blad heeft een ribbeltje in het blad en verschilt daarmee van de gewone beuk (Fagus) waarmee deze boom ooit wordt verward. In de herfst laat de haagbeuk zijn blad vaak gewoon vallen in tegenstelling tot de Fagus. Bij sommige exemplaren blijft het bruine blad wel (deels) aan de boom hangen. De Leicarpinus boom groeit mooi dicht en is goed geschikt voor privacy doeleinden.

De kleinere leibomen uit de Small-serie komen het beste tot hun recht in bijvoorbeeld de voortuin, om de 'kijk' in het huis weg te nemen, of tegen de schutting. De leibomen zijn prima los van elkaar te planten waardoor ze het zich 'breken'. Deze leihaagbeuk groeit goed dicht en vertakt zeer fijn. De vertakkingen zorgen er in de winter voor, dat het vrije zicht enigszins wordt gebroken. 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie! 

 

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Haagbeuk  klik hier!De Lei-Haagbeuk - Small - pakket 4 stuks + EXTRA'S! | Lei Haagbeuk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.