Tuinplantenwinkel blog

Onverslaanbare bodembedekkers tegen onkruid

Onverslaanbare bodembedekkers tegen onkruid

Of u nu kiest voor Waldsteinia ternata, Pachysandra terminalis, Vinca minor of een van de Carex-variëteiten, elk van deze planten kan helpen om uw tuin onderhoudsarm te maken en onkruid op een natuurlijke manier te bestrijden. Bodembedekkers zijn niet alleen een effectieve oplossing voor onkruidbestrijding, maar dragen ook bij aan een volledige begroeide tuin.

Bamboe snoeien: Elke soort een eigen aanpak

Bamboe snoeien: Elke soort een eigen aanpak

Door de juiste snoeitechnieken en -methoden toe te passen, kan je ervoor zorgen dat je bamboeplant er altijd op zijn best uitziet en gezond blijft. Of je nu te maken hebt met woekerende of niet-woekerende bamboe, door de tips en informatie in dit artikel toe te passen, kan je met vertrouwen en gemak je bamboe snoeien.

Clematis snoeien voor een gezonde groei

Clematis snoeien voor een gezonde groei

Het snoeien van Clematis is cruciaal bij de verzorging van deze prachtige klimplanten. Het stimuleert de groei van nieuw hout, verbetert de luchtcirculatie en vermindert het risico op ziekten. Het juiste moment van snoeien varieert echter afhankelijk van het type Clematis en de bloeiperiode.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.