U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lei-Conifeer 'Excelsa' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Conifeer 'Excelsa' | Tuinplantenwinkel.nl

Lei-Conifeer 'Excelsa' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Conifeer 'Excelsa'
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Product-serie: Small
Beschrijving

Lei-Thuja plicata 'Excelsa' of Lei-Conifeer - Informatie:

Heeft u een lelijke muur, wilt u de eentonigheid van de schutting doorbreken of heeft u geen zin in gluurders die vanaf het trottoir het huis binnen koekeloeren? Dan is deze Lei-Conifeer een ideale boom. Het wintergroene loof zorgt jaarrond voor privacy en een groene basis. Het loof van de Lei-Thuja plicata 'Excelsa' is diepgroen van kleur en verdraagt snoei erg goed.

 

Standplaats:

De kleinere leibomen uit de Small-serie komen het beste tot hun recht in bijvoorbeeld de voortuin, om de 'kijk' in het huis weg te nemen, of tegen de schutting. De leibomen zijn prima los van elkaar te planten waardoor ze het zicht 'breken'. Deze Leiconifeer is wintergroen en krijgt een dichte en fijnvertakte takkenstructuur. 

 

Snoei en onderhoud:

Voor een strakke uitstraling van de Lei-Conifeer kunt u het beste tweemaal per jaar snoeien. De eerste keer in mei/juni en de tweede keer in september. Vindt u één keer per jaar snoeien van de Lei-Conifeer voldoende, dan kan dit het beste in juli gebeuren. Bij voorkeur op een bewolkte dag, zodat de hete zon het verse blad van de tuinplant niet kan doen verbranden. Al snel krijgt de Lei-Thuja plicata 'Excelsa' een dichte takken structuur en een strakke uitstraling. 

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie! 

 

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Conifeer 'Excelsa' klik hier!De Lei-Conifeer 'Excelsa' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Conifeer 'Excelsa' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.