Toebehoren Leibomen Classic los bestellen - Bamboestok

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: 7 x bamboestok 200 cm.
Toepassing: Koppelen Leibomen Classic-serie
Hoofdbestanddelen: Bamboe
Afmetingen (lxb): 200 centimeter
Beschrijving

Tip van de vakman voor toebehoren leibomen classic serie - los te bestellen bamboestokken set 7 stuks

Bij het plaatsen van Leibomen van tuinplantenwinkel.nl uit de basic serie kunnen de leibomen aan elkaar worden gekoppeld met bamboestokken. Dit zorgt voor stevig en strak geheel. De leibomen zullen strak in een lijn komen te staan. Een set van 7 stokken is genoeg voor het koppelen van 2 leibomen. Voor 3 leibomen heeft u 2 sets nodig enzovoort.
 

Bij het koppelen bindt u de bamboestokken op elke etage vast aan beide leibomen. Dit doet u het makkelijkste met bindbuis. Bindbuis is een stroef materiaal en zeer stevig te verknopen. Zorg er voor dat de stokken en het frame in de leibomen elkaar deels overlappen. Dit zorgt voor meer stevigheid. De stokken hebben dezelfde breedte als de stokken in het frame van de leibomen. Gekoppeld zien uw leibomen er dus ook goed uit.De Toebehoren Leibomen Classic los bestellen - Bamboestok | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.