Malus domestica 'Green Sensation' - zuilvorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Beschrijving

Malus domestica 'Green Sensation' of Zuilappel 'Green Sensation'

Malus 'Green Sensation' is een appelboom met een zuilvormige groeiwijze en behoort tot de zuilfruit-bomen. Het is een kruising van de appelrassen Wycik (voor de zuilvormige groeiwijze) en Granny Smith (voor de smaak). Deze tuinplant bloeit in april/mei met roze-witte bloemen, die uitgroeien tot een heerlijke, zoet/friszure appel, die vanaf eind augustus geplukt kan worden. Door de zuilvorm van de Malus domestica 'Green Sensation' groeien de appels bijna meteen op de stam en worden er nauwelijks zijtakken gevormd. Daardoor is deze tuinplant zeer geschikt voor de kleinere tuinen en in een bloembak op balkons.

 

Standplaats Malus domestica 'Green Sensation'

Malus domestica 'Green Sensation' houdt van een plaats in de volle zon of lichte schaduw in een goed waterdoorlatende bodem.

 

Malus domestica 'Green Sensation' snoeien en onderhouden

Door de trage groei en het heel weinig vormen van zijtakken is snoei nauwelijks of niet nodig. Knip die enkele vormverstorende zijtak in de winter terug.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus domestica 'Green Sensation' - zuilvorm | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.