Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 1,5 tot 3 meter
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Benoni, Discovery, Elstar, James Grieve, Laxton Superb
Pluktijd: Oktober
Geleverde stam hoogte: 30 - 50 cm
Productcode: 81R01-5216
Beschrijving

Malus domestica 'Jonagold' BIO - patio of mini Handappel 'Jonagold' 

Malus domestica 'Jonagold' is een laagblijvende, langzaam groeiende appelboom met een smalle groeiwijze. Daarom is deze tuinplant geschikt als solitair in de kleine tuin en in een pot op het balkon of terras. Het vruchtvlees van de Jonagold is sappig en zoet. Het is de gezondste appelsoort, die u in oktober kunt plukken en die geschikt is als handappel, maar ook voor appelmoes of appeltaart. De fruitboom is niet wintergroen. In maart-april verschijnt de witte bloesem. Deze mini fruitboom wordt ook wel patio fruitboom genoemd. 

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Standplaats Malus domestica 'Jonagold' BIO

Zet deze tuinplant bij voorkeur in de zon of halfschaduw, dat bevordert de appeloogst. Elke normale tuingrond is geschikt. Er hoeft voor de bestuiving geen andere boom bij geplant te worden; Malus domestica 'Jonagold' is namelijk zelfbestuivend.

 

Malus domestica 'Jonagold' BIO snoeien en onderhouden

Als Handappel 'Jonagold' in een pot staat, is er geen natuurlijke aanvoer van voedingsstoffen. Let er op dat je de mini fruitboom goed verzorgt en onderhoudt. Geef op tijd water en voldoende mest en verplaats de boom niet teveel. Malus domestica 'Jonagold' - patio is een langzame groeier, die daarom nauwelijks snoei nodig heeft. Vormsnoei kan in de herfst of winter, nadat de vruchten van de boom zijn.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde fruitplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!Waarom Malus domestica 'Jonagold' BIO - mini kopen of Handappel kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Handappel bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Malus domestica 'Jonagold' BIO - mini aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Handappel en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Malus domestica 'Jonagold' BIO - mini is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Malus domestica 'Jonagold' BIO - mini op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Handappel dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Malus domestica 'Jonagold' BIO - mini, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.