Allium tuberosum Puur

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Knoflook bieslook
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Lichtpaars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Beschrijving

Allium tuberosum Puur of Knoflookbieslook

Knoflookbieslook is een groenblijvend kruid; bij een zachte winter kunt u  dus 
ook in de winter van van deze tuinplant genieten. Knoflookbieslook heeft platte bladeren.

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Verzorging Allium tuberosum

Knoflookbieslook is normaal gesproken probleemloos. Voldoende water geven, tijdens het groeiseizoen om de 6 weken organische mest geven en een zonnige standplaats.

De gesloten bloemknopjes zijn in China een duurbetaalde delicatesse vanwege hun honingachtige aroma. De toepassing is vers. Qua smaak is knoflookbieslook te plaatsen tussen bieslook en een mild knoflook aroma. Een zeer dankbaar kruidje en als u er 1 keer mee kennisgemaakt heeft wilt u het nooit meer missen. De wortels zijn heerlijk pittig voor verse winterbereidingen.

 

Knoflookbieslook past goed in de volgende gerechten

Mediterrane gerechten, sauzen, roomkaasjes, harde kazen en garnering.

 

Gebruik: loof, bloemknop, bloem en wortel.

Allium tuberosum Puur is een bladverliezende kruidenplant. Deze Knoflookbieslook bloeit van mei t/m juli met lichtpaarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 
 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920De Allium tuberosum Puur | Knoflook bieslook koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.