» Geranium cantabrigiense 'Biokovo'

Geranium cantabrigiense 'Biokovo'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit met roze kelkjes
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium cantabrigiense 'Biokovo' of Ooievaarsbek - Informatie:

Geranium catabrigiense 'Biokovo' is genoemd naar een berg in Kroatië. Het is een laagblijvende, halfwintergroene geranium, met wit-roze bloemen en aromatische bladeren die in de herfst roodachtig verkleuren. Een deel van het blad blijft groen en overleeft de winter.
Deze Ooievaarsbek is geschikt als bodembedekkende tuinplant; vooral in vrij open tuinen met enkele bomen en struiken. De plant vormt een zode en bedekt de complete bodem. De wortelstokken breiden zich ieder jaar iets meer uit.

 

Standplaats:
Geranium cantabrigiense 'Biokovo' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een niet te droge, maar wel waterdoorlatende, bemeste bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Het beste is om Ooievaarsbek na de winter wat terug te knippen voor het behoud van een jonge en frisse tuinplant. Als u de planten in de grond heeft staan raden we aan om te sproeien bij aanhoudende droogte, zodat de plant goed kan aanwortelen. In het voorjaar kunt u Geranium cantabrigiense ‘Biokovo’ scheuren (vermeerderen en verjongen door uitspitten, delen en herplanten).De Geranium cantabrigiense 'Biokovo' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.