Menu
Geen producten gevonden

»

Geranium cantabrigiense 'Biokovo'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit met roze kelkjes
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium cantabrigiense 'Biokovo' of Ooievaarsbek - Informatie:

De Geranium catabrigiense 'Biokovo' is genoemd naar een berg in Kroatië. Het is een laagblijvende, halfwintergroene geranium, met wit-roze bloemen en aromatische bladeren die in de herfst roodachtig verkleuren. Een deel van het blad blijft groen en overleeft de winter.
Deze Ooievaarsbek is geschikt als bodembedekkende tuinplant; vooral in vrij open tuinen met enkele bomen en struiken. De plant vormt een zode en bedekt de complete bodem. De wortelstokken breiden zich ieder jaar iets meer uit. Het beste is om deze tuinplant na de winter wat terug te knippen voor het behoud van een jonge en frisse plant. Elke normale, voedselrijke tuingrond in de zon of halfschduw is geschikt, mits deze tuinplant voldoende vocht op kan nemen. Als u de planten in de grond heeft staan raden we aan om te sproeien bij aanhoudende droogte, zodat de plant goed kan aanwortelen. In het voorjaar kunt u Geranium cantabrigiense ‘Biokovo’ scheuren (vermeerderen en verjongen door uitspitten, delen en herplanten).

Geranium cantabrigiense 'Biokovo' is een half groenblijvende tuinplant. Deze Ooievaarsbek bloeit van juni t/m juli met wit-roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 20 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier! De Geranium cantabrigiense 'Biokovo' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.