» Hedera helix 'Yellow Ripple'

Hedera helix 'Yellow Ripple'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel-groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera helix 'Yellow Ripple' of Klimop - Informatie:

De Hedera helix 'Yellow Ripple' is een zelfhechtende groenblijvende klimplant. Deze Klimop is laagblijvend. Het kleine, diep ingesneden, bonte blad is geelgroen gevlekt. Ideaal om als bodembedekkende tuinplant aan te planten; onkruid krijgt dan geen kans meer. Als klimmer kan deze Hedera ook gebruikt worden. Help de jonge tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Later kan de plant zich zelf hechten, zonder ondersteuning. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst worden. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten; dat laat vervelende sporen na. In elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw zal Hedera helix Yellow Ripple' het prima doen. Staat de Klimop in de zon; dan zorgt dat voor vele bonte blaadjes. In de schaduw groeit de Hedera ook, maar blijven de blaadjes meer groen. Belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen eruit te verwijderen. In april en oktober kunt u indien nodig het beste wat vormsnoei toepassen. Bemest de Klimop in het voorjaar wat. Overigens komt dit plantje ook als kamerplant voor en kan het als hangende plant in een pot of plantenbak op het balkon of terras geplaatst worden.  

Hedera helix 'Yellow Ripple' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

De Hedera helix 'Yellow Ripple' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.