» Hedera helix 'Yellow Ripple'

Hedera helix 'Yellow Ripple'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel-groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera helix 'Yellow Ripple' of Klimop - Informatie:

Hedera helix 'Yellow Ripple' is een zelfhechtende, groenblijvende klimplant. De Klimop is laagblijvend. Het kleine, diep ingesneden, bonte blad is geelgroen gevlekt. Het is eenideale bodembedekker; onkruid krijgt geen kans meer. Als klimmer kan Hedera helix 'Yellow Ripple' ook gebruikt worden. Help de jonge tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Later kan de tuinplant zich zelf hechten, zonder ondersteuning. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst zijn. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten; dat laat vervelende sporen na. Overigens komt dit plantje ook als kamerplant voor en kan het als hangende plant in een pot of plantenbak op het balkon of terras geplaatst worden.  

 

Standplaats:

Hedera helix 'Yellow Ripple' groeit in elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw. Staat de Klimop in de zon dan zorgt dat voor vele bonte blaadjes. In de schaduw groeit de tuinplant ook, maar blijven de blaadjes meer groen. Het is belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen te verwijderen.

 

Snoei en onderhoud:

In april en oktober kunt u, indien nodig, het beste wat vormsnoei toepassen. Bemest de Klimop in het voorjaar wat. De Hedera helix 'Yellow Ripple' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.