Menu
Geen producten gevonden

»

Geranium macrorrhizum 'Spessart'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit met roze kelkbladen
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium macrorrhizum 'Spessart' of Ooievaarsbek - Informatie:

De Geranium macrorrhizum 'Spessart' is een mooie, wollig groeiende, vaste plant met witte bloemen met een rode kelk. Het groene blad is diep ingesneden en kleverig. Bij aanraking komt er een aromatische geur vrij. Deze tuinplant is wintergroen in zachte winters. Het blad kleurt dan rood in de herfst en winter. Deze Ooievaarsbek is heel geschikt als bodembedekker onder struiken en bomen. De tuinplant  breidt zich met zijn ondergrondse wortelstokken snel in de breedte uit tot een dicht tapijt. Binnen de kortste keren heeft onkruid geen kans meer. Knip na de bloei de geranium nog een keer een stukje terug voor een tweede bloei en een mooier en netter beeld. Elke tuingrond, ook de wat drogere, is geschikt. Geef daarbij een lichte standplaats. Regel is: hoe meer zon des te meer bloemen. In het voorjaar de oude plantenresten van Geranium macrorrhizum 'Spessart' helemaal terugknippen.

Geranium macrorrhizum 'Spessart' is een groenblijvende tuinplant. Deze Ooievaarsbek bloeit van juni t/m juli met wit-roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Geranium macrorrhizum 'Spessart' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.