Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle geraniums

Geraniums zijn een van de meest toegepaste vaste planten. De variatie in bloei, bloemkleur en toepassing is enorm waardoor in bijna elke tuin wel een exemplaar is terug te vinden. Verschillende soorten zijn geschikt voor een bodembedekkende functie. Sommige soorten blijven in de winter zelfs deels groen.

Bloeien doen de geraniums allemaal; de een wat uitbundiger en langer dan de andere. De bekendste onder de rijkbloeiers is de Geranium ‘Rozanne’ die eindeloos bloeit vanaf mei tot aan de vorst.

De Nederlandse naam van deze tuinplant is ooievaarsbek. Over het algemeen zijn het allemaal makkelijke, snelgroeiende tuinplanten die weinig onderhoud vragen. Bekende groepen zijn de Geranium maccrorhizum. Deze ooievaarsbek leent zich prima voor begroeiing in de schaduw en is een uitstekende bodembedekker. De Geranium sanguineum vormt vrij lage en brede pollen met een rijke bloei vanaf medio mei tot en met juli.

Vaste plant Geranium kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle geraniums bij Tuinplantenwinkel.nl worden geleverd in pot. Planten in pot kunt u het hele jaar door aanplanten. Op de productpagina’s vindt u de aantallen planten die we adviseren per vierkante meter. Bij het planten raden we aan om aanplantgrond of siertuinbemesting door de aarde te mengen in het plantgat. Dit geeft de plant een extra stimulans om snel goed aan te groeien. Op alle geraniumplanten die u koopt in onze webshop geven wij aangroeigarantie.

Alle geraniums

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.