Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34GE-89
Beschrijving

Geranium 'Johnson's Blue' of Ooievaarsbek

Geranium 'Johnson's Blue' is een mooie en wollig groeiende vaste plant met van juni-augustus een overvloed aan blauwe bloemen. Knip tijdens de bloei oude bloemen regelmatig weg, dat bevordert de verdere bloei. De groene bladeren zijn diep ingesneden. Deze tuinplant wordt veelvuldig aangeplant en heeft een opvallende geur, die hommels en bijen aantrekt. Ooievaarsbek is goed winterhard, kan tegen zeewind en luchtverontreiniging.

 

Standplaats Geranium 'Johnson's Blue'

Geranium´Johnson's Blue' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een niet te droge, maar wel waterdoorlatende, bemeste bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Geranium 'Johnson's Blue' snoeien en onderhouden

Knip in het voorjaar Geranium 'Johnson's Blue' helemaal terug, zodat zich nieuw blad gaat vormen en geef dan ook wat voeding. Knip Ooievaarsbek na de bloei nog een keer een stukje terug voor een mooier en netter beeld. De tuinplant is gemakkelijk te delen en opnieuw uit te planten.Waarom Geranium 'Johnson's Blue' kopen of Ooievaarsbek kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Ooievaarsbek bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Geranium 'Johnson's Blue' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Ooievaarsbek en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Geranium 'Johnson's Blue' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Geranium 'Johnson's Blue' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Ooievaarsbek dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Geranium 'Johnson's Blue', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.