Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Japanse wijnbes
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli - Augustus
Productcode: 81T-5127
Beschrijving

Rubus phoenicolasius - BIO of Japanse wijnbes - Informatie:
Rubus phoenicolasius bloeit in mei met witte bloemen, die later in het seizoen uitgroeien tot friszure, rode wijnbessen, die in juli/augustus geoogst kunnen worden en uitermate geschikt zijn voor het maken van sap of jam. De tuinplant is familie van de roos en heeft ook kleine doorntjes. Rubus phoenicolasius is zelfbestuivend. 

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Standplaats:

De Japanse wijnbes geeft de voorkeur aan een zonnige standplaats in een voedzame, humusrijke bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Zorg voor een gaas- of hekwerk, waar de vrij slappe stengels van Rubus phoenicolasius aan kunnen worden vastgemaakt, zodat de vruchten de zon nog beter kunnen opvangen. Snoei na de oogst in oktober alle oude stengels, die vrucht hebben gedragen, helemaal weg. Onder aan de tuinplant staan al jonge, frisse scheuten. Laat de dikste scheuten van de Japanse wijnbes staan en bind ze alvast op; deze scheuten zullen het volgende jaar zorgen voor een nieuwe, rijke oogst.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde fruitplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920Waarom Rubus phoenicolasius - BIO kopen of Japanse wijnbes kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Japanse wijnbes bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Rubus phoenicolasius - BIO aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Japanse wijnbes en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Rubus phoenicolasius - BIO is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Rubus phoenicolasius - BIO op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Japanse wijnbes dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Rubus phoenicolasius - BIO, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.