» Nothofagus antarctica - beveerd

Nothofagus antarctica - beveerd

Product informatie

Nederlandse naam: Schijnbeuk
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm

Nothofagus antarctica of Schijnbeuk - Informatie:
De Nothofagus antarctica is een decoratieve verschijning in de plantenwereld. De Schijnbeuk heeft een zeer aparte grillige groeiwijze die vanwege de witte lenticellen op de stam en twijgjes heel mooi uitkomt. De blaadjes van deze boom zijn heel klein, waardoor een open kroon ontstaat waar nog veel licht doorheen komt. De herfstverkleuring is geel. Vanwege zijn karakteristieke groeiwijze is de Nothofagus een prima boom voor in een Japanse tuin.

Nothofagus antarctica is een bladverliezende tuinplant. Deze Schijnbeuk wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Nothofagus antarctica - beveerd | Schijnbeuk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.