U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Prunus laurocerasus 'Etna' - 50 cm stam | Laurierkers | Tuinplantenwinkel.nl

Prunus laurocerasus 'Etna' - 50 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Laurierkers
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Geleverde stam hoogte: 40/50 cm
Beschrijving

Prunus laurocerasus 'Etna' of Laurierkers

Prunus laurocerasus 'Etna' krijgt in het voorjaar jonge, nieuwe bladeren, die eerst brons-rood zijn en later mooi, glanzend groen verkleuren. De tuinplant kan toegepast worden in de volle grond, maar ook in een pot op het balkon of terras. Prunus laurocerasus 'Etna' op stam is een groenblijvend boompje. De Laurierkers krijgt soms witte bloemen. Na de bloemen kunnen er rode bessen aan de tuinplant verschijnen, die later naar zwart verkleuren.

 

Standplaats Prunus laurocerasus 'Etna'

Prunus laurocerasus 'Etna' staat graag in de zon of halfschaduw in een waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Bij voorkeur op een enigszins beschutte plaats om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.

 

Prunus laurocerasus 'Etna' snoeien en onderhouden

Prunus laurocerasus 'Etna' is prima in model te snoeien. U kunt de Laurierkers het best snoeien rond of net na 21 juni. Snoei de boom op stam eventueel een tweede keer aan het einde van de zomer of in de herfst. In het voorjaar of in de zomer de tuinplant bemesten met een organische meststof.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Prunus laurocerasus 'Etna' - 50 cm stam | Laurierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.