» Prunus laurocerasus 'Novita'

Prunus laurocerasus 'Novita'

Product informatie

Nederlandse naam: Laurierkers
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 60 cm

Prunus laurocerasus 'Novita' of Laurierkers - Informatie:

Deze Prunus laurocerasus 'Novita' is opgekweekt als boomvorm. Grootste voordeel is, dat u een wintergroene boom in uw tuin kunt planten! Net als bij alle laurieren, is ook deze prima te snoeien. Hierdoor kunt u deze Laurier compact houden, waardoor hij goed in een kleine tuin past. De Prunus laurocerasus 'Novita' heeft mooi groot glimmend blad en geeft witte bloemen in pluimen. Het hele jaar door geniet u van een mooie, groene tuinplant. Na de winter kan het zijn dat de boom toch wat blad laat vallen, dit is geen probleem. Prunus laurocerasus 'Novita' maakt snel nieuw, fris blad aan. Laurierkers staat het liefste wel wat beschutter en niet zo in het open veld, zodat de tuinplant nauwelijks last heeft van de vorst.
 

Prunus laurocerasus 'Novita' is een groenblijvende tuinplant. Deze Laurierkers bloeit in mei met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. 
 

Extra opties bij het bestellen:
 

Bij deze boom is het mogelijk als extra optie een boompaal 200 cm met band en aanplantgrond te bestellen. Als u een boom gaat planten raden we aan deze te verankeren in de grond met een boompaal en band. De paal zorgt ervoor dat de boomwortels zich optimaal kunnen hechten in de bodem. De paal plaatst u het beste aan de westzijde van de boom en moet voor 1/3e deel in de grond komen staan. De paal komt na het plaatsen voor ongeveer 1,30 meter boven het maaiveld te staan. De band bevestigd u vervolgens aan de paal met de bijgeleverde spijkers.

Daarnaast raden we aan om bij het planten een zak aanplantgrond te vermengen met de aarde in het plantgat. De aanplantgrond zorgt voor een verbetering van de structuur en zit vol met voedingsvezels voor de boom zodat die een goede start maakt.
 

 De Prunus laurocerasus 'Novita' | Laurierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.