» Wisteria floribunda 'Violacea plena' - XL

Wisteria floribunda 'Violacea plena' - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Blauwe regen (dubbelbloemig)
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Blauwpaars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm

Wisteria floribunda 'Violacea plena' - XL of Blauwe regen; Dubbelbloemig - Informatie:

Wisteria floribunda 'Violacea plena' bloeit in mei en juni met een overvloed aan heerlijk geurende, lange, blauwpaarse bloemtrossen, die bijen en vlinders aantrekken. Door de dubbele bloemen is de naam Blauwe regen extra van toepassing. De tuinplant is uitermate geschikt om op te klimmen tegen muren, pergolas en schuttingen. Dit komt omdat het van nature een bosplant is, die een weg naar het licht zoekt. Zorg in ieder geval voor een stevige steun en bind de dikkere takken goed vast. Oudere takken krijgen de karakteristieke gedraaide vorm.

 

Standplaats:

Het beste staan de wortels van Wisteria floribunda 'Violacea plena' in de schaduw in een humusrijke bodem, zodat de tuinplant naar het licht kan groeien.

 

Snoei en onderhoud:

Knip takken en lange scheuten van de Blauwe regen steeds terug om woekeren te voorkomen. Let op dat deze klimmer geen objecten beschadigt (regenpijp of kozijnen). Snoei liefst tweemaal per jaar. In het voorjaar de zijtakken tot op 20 cm lengte en later de lange scheuten om woekeren te voorkomen.

 

Onze planten betreffen altijd geënte exemplaren zodat u niet 10 jaar of langer moet wachten op de eerste bloei. Geënte blauwe-regen-planten bloeien vaak al vanaf het 2e of 3e jaar na aanplant.

 

Let op!
De pot is NIET meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte van de plant! Daarnaast kan de potmaat ooit afwijken door de vorm van de pot (breed-laag/smal-hoog)De Wisteria floribunda 'Violacea plena' - XL | Blauwe regen (dubbelbloemig) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.