Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Kleinbloemige bosrank
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Zachtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 150/175 cm
Productcode: 51R23V-2288
Beschrijving

Clematis montana 'Rubens' of Kleinbloemige bosrank in de XL-serie

Rijkbloeiende kleinbloemige Clematis met roze bloemen. De bloei van Clematis montana 'Rubens' vindt plaats in het vroege voorjaar. De groei is evenals de bloei weelderig en sterk. Tegen muren, schuurtjes of pergola's zorgt een volwassen plant voor een sprookjesachtig beeld. Alle montana soorten, dus ook de Clematis montana 'Rubens' - XL, zijn sterke groeiers en krijgen veel bloemen. Ze maken veel meer ranken en ook langere ranken dan de meeste grootbloemige Bosranken. Mooie en opvallende eigenschap van de Bosrank is het naar purperrood verkleurende blad. 

 

 

Standplaats Clematis montana 'Rubens'

 

 

 

 

Clematis montana 'Rubens' snoeien en onderhouden

De Clematis montana 'Rubens' hecht zich het beste vast aan gaaswerk of draden. Help eventueel door de tuinplant wat aan te binden met bindbuis. Deze tuinplant staat bij voorkeur op een plekje in de zon; de voet van de Clematis montana 'Rubens' moet dan wel beschermd worden tegen die hete zon. Dit kan door onderbeplanting, of bijvoorbeeld een oude dakpan. De Bosrank is goed winterhard, bladverliezend staat het liefst in een goed doorlatende, normale bodem. Snoeien na de bloei, om de krachtige groei wat binnen de perken te houden. 

 Waarom Clematis montana 'Rubens' - XL kopen of Kleinbloemige bosrank kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Kleinbloemige bosrank bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Clematis montana 'Rubens' - XL aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Kleinbloemige bosrank en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Clematis montana 'Rubens' - XL is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Clematis montana 'Rubens' - XL op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Kleinbloemige bosrank dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Clematis montana 'Rubens' - XL, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.