Buddleja davidii Free Petite 'Lavender Flow'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlinderstruik
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/30 cm
Beschrijving

Buddleja davidii -Free Petite- 'Lavender Flow' of Vlinderstruik - Informatie:

Dit is de laagste Vlinderstruik in zijn soort. De Buddleja davidii -Free Petite- 'Lavender Flow' wordt maximaal 50 cm hoog; dit in tegenstelling tot de gewone varianten die makkelijk een hoogte van 250 cm kunnen bereiken. Dus heeft u weinig ruimte, of wilt u juist een groot vak dat vol in de zon ligt beplanten met vlinderstruiken, dan is de 'Lavender Flow' een hele goede optie. Voordeel van een vlinderstruik is dat het een lange bloeitijd heeft. De eerste bloemen verschijnen al in juli aan de plant en dit gaat door tot in de herfst aan toe. Dit maakt deze Buddleja ook geschikt voor aanplant in een bloempot op uw terras of op het balkon. Net zoals bij de grote vlinderstruiken, komen er ook op deze kleine variant vol op vlinders af. Snoeien kunt u deze tuinplant na de winter in het vroege voorjaar.

 

Standplaats:

Buddleja davidii FP 'Lavender Flow' staat het liefst in de volle zon in een vrij droge bodem en is door zijn compacte groeiwijze erg geschikt als pot- of kuipplant op het terras en balkon.

 

Snoei en onderhoud:

Knip de Vlinderstruik in het voorjaar terug tot op zo'n 20 cm boven de grond. Hetzelfde jaar zal de struik weer fris uitschieten en in de zomer voor vele vlinders in uw tuin zorgen. Eventueel uitgebloeide lelijke bloemen kunnen al in het najaar van deze tuinplant geknipt worden.De Buddleja davidii Free Petite 'Lavender Flow' | Vlinderstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.