Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Witte druif
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: September
Productcode: 06-4888
Beschrijving

Vitis vinifera 'Fanny' of Witte druif - Informatie

Vitis vinifera 'Fanny' is een relatief nieuw druivenras met zeer smaakvolle, witte druiven. De druif rijpt vrij vroeg in de nazomer of aan begin van het najaar. Opvallend zijn de vaak vrij grote trossen met eveneens vrij grote vruchten. 

 

Standplaats:

Hoe meer zon des te groter de oogst; kies daarom een (half)zonnige, liefst beschutte standplaats. Zoals alle druivenrassen is Vitis vinifera 'Fanny' een kalkminnende tuinplant. De voorkeur gaat uit naar leemachtige, kalkrijke grond.

 

Snoei en onderhoud:

Belangrijk voor het voortbrengen van druiven is het snoeien. In de zomer kunt u de scheuten inkorten tot kort na de tros met vruchten. Aan het einde van de herfst of tijdens het begin van de winter dient u de zijscheuten terug te snoeien tot kort op de hoofdtakken. Vanaf januari kunt u de druif het beste niet meer snoeien.Waarom Vitis vinifera 'Fanny' kopen of Witte druif kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Witte druif bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Vitis vinifera 'Fanny' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Witte druif en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Vitis vinifera 'Fanny' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Vitis vinifera 'Fanny' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Witte druif dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Vitis vinifera 'Fanny', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.