Potgrond met voeding

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: Maak uw keuze
Toepassing: Potten - border
Hoofdbestanddelen: Tuinturf, turfstrooisel
Organisch stofgehalte: Minimaal 75%
Hoeveelheid meststof: 2,7 kg per m3
Soort meststof: Kunstmest
Samenstelling mest (NPK): 0,7 kg per m3 12-14-24 en 2,0 kg per m3 16-8-12
Beschrijving

Potgrond met lang(zaam) werkende voeding - Informatie:

Deze potgrond is vergelijkbaar met de potgrond universeel alleen is er een meststof toegevoegd die vrijkomt over een periode van 4 tot 6 maanden. De langwerkende meststof komt vrij bij een temperatuur die hoger ligt dan 15 graden Celsius als u water geeft. Die eigenschap maakt deze potgrond ideaal voor planten in pot omdat deze gedurende het groeiseizoen continue extra voeding vragen.

De potgrond is opgebouwd uit Tuinturf, turfstrooisel en verteerd plantmateriaal. Deze potgrond is gestoomd en daardoor onkruidvrij. Wanneer u de potgrond uit de zak haalt valt deze mooi los. Het losse en luchtige karakter vormt een ideale pakket voor plantwortels om zich te ontwikkelen.

 

Toepassing:

Wij raden deze grond aan wanneer u de bloembakken in het voorjaar gaat beplanten met zomerbloeiers maar u kunt de potgrond met langzaam werkende meststof ook gebruiken bij kamerplanten. Door de toegevoegde meststof hoeft u niet veel extra voeding te geven en zullen de zomerbloeiers de hele zomer lang flink bloeien en groeien; wel zo makkelijk.

Omdat de extra meststof alleen werkt bij temperaturen boven de 15 graden Celsius heeft deze potgrond geen extra waarde tijdens de herfst en wintermaanden. In de herfst en winter kiest u dus beter voor potgrond universeel. Voor kamerplanten blijft deze potgrond het hele jaar bruikbaar.De Potgrond met voeding | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.