» Tuinturf

Tuinturf

Product informatie

Inhoud: Maak uw keuze
Toepassing: Zuurminnende planten
Hoofdbestanddelen: Tuinturf
Organisch stofgehalte: Minimaal 75 %
Hoeveelheid meststof: 0,4 kg per m3
Soort meststof: Kunstmest
Samenstelling mest (NPK): 12-14-24

Tuinturf - Informatie:
Tuinturf wordt toegepast tijdens de aanplant van zuurminnende planten. Door het toevoegen van tuinturf aan het plantgat wordt de ph-waarde van de grond verlaagd. Planten die dit nodig hebben zijn bijvoorbeeld:
- Rhododendrons en Azalea's
- Heideplanten
- Skimmia's
- Photinia 
Gebruik pure tuinturf bij het aanplanten (dus niet mengen door de grond). Zo krijgen de wortels de beste grond om zich heen en zal de plant het beste aangroeien.

Blauwbloemige hortensia's:
Om mooie blauwgekleurde bloemen aan uw hortensia te krijgen / houden, kunt u turf aan de plant toevoegen. De plant reageert op de lagere ph-waarde van de grond en zal u trakteren op prachtig blauwe bloemen; mits de bodem ook genoeg ijzer bevat. Als dit niet zo is kunt u naast turf ook Hortensia Blauw toevoegen aan de aarde.

Jaarlijkse gift turf:
Om de Ph-waarde van de grond op het juiste niveau te houden, is het aan te raden om de planten die dit nodig hebben, jaarlijks een gift turf rondom de plant te geven. De planten blijven dan gezond en er is minder kans op ziektes. Dit kunt u doen met tuinturf, maar hiervoor is ook turfstrooisel zeer geschikt.

Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Tuinturf | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.