Franse boomschors - 70 liter

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: 70 liter
Toepassing: Halfverharding voor tuinpaden
Hoofdbestanddelen: Boomschors
Organisch stofgehalte: Minimaal 10%
Hoeveelheid meststof: Geen
Beschrijving

Franse boomschors 70 liter - Informatie:
De Franse boomschors bestaat uit de schors van naaldbomen uit Zuid-Frankrijk. Deze schors heeft een harde en vaste structuur, waardoor het product niet snel vergaat en dus lang van goede kwaliteit blijft.

Franse boomschors is een ideaal product voor de aanleg van halfverharde paden door uw tuin. Verder is het prima geschikt voor het opvullen van ruimtes tussen de tuinplanten in uw border. Samen met antiworteldoek zorgt boomschors voor een decoratieve en natuurlijke oplossing om onkruid uit uw tuin te weren.

 

Fracties Franse boomschors

We bieden de Franse boomschors in 2 fracties aan, de grove fractie is de meest gebruikte en houdt zich langer. Zie hieronder de grootte van de 2 fracties:

GROF: 20-40 mm

FIJN: 4-8 mm


Advies hoeveelheid Franse boomschors per m2:
Om een mooie dichte laag te krijgen is een minimale dikte van 5 centimeter nodig. Met één zak van 70 liter kunt u dan ongeveer 1,5 m2 aan oppervlak bedekken.

Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Franse boomschors - 70 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.