Menu
Geen producten gevonden

»

Franse boomschors - 70 liter

Product informatie

Inhoud: 70 liter
Toepassing: Halfverharding voor tuinpaden
Hoofdbestanddelen: Boomschors
Afmetingen (lxb): schors maatvoering 3x3 - 4x5 cm
Organisch stofgehalte: Minimaal 10%
Hoeveelheid meststof: Geen

Franse boomschors 70 liter - Informatie:
De Franse boomschors bestaat uit de schors van naaldbomen uit Zuid-Frankrijk. Deze schors heeft een harde en vaste structuur, waardoor het product niet snel vergaat en dus lang van goede kwaliteit blijft.

Franse boomschors is een ideaal product voor de aanleg van halfverharde paden door uw tuin. Verder is het prima geschikt voor het opvullen van ruimtes tussen de tuinplanten in uw border. Samen met antiworteldoek zorgt boomschors voor een decoratieve en natuurlijke oplossing om onkruid uit uw tuin te weren.


Advies hoeveelheid Franse boomschors per m2:
Om een mooie dichte laag te krijgen is een minimale dikte van 5 centimeter nodig. Met één zak van 70 liter kunt u dan 1,5 m2 aan oppervlak bedekken.

Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Franse boomschors - 70 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.