» Gleditsia triacanthos 'Sunburst'

Gleditsia triacanthos 'Sunburst'

Product informatie

Nederlandse naam: Valse christusdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel/wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 250/300 cm

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' of Valse Christusdoorn - Informatie:
De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' houdt van een zonnige plek in de tuin. Het blad is bij het uitlopen felgeel van kleur, naar mate het blad ouder wordt is het groen/geel. In de herfst kleuren de bladeren helemaal geel en vallen dan af. De Valse Christusdoorn heeft een grillige open kroon. Deze tuinplant bloeit in mei-juni met kleine, onopvallende, geelwitte bloemtrosjes, die soms uitgroeien tot lange, zwarte peulen, die nog lang aan de Valse Christusdoorn blijven hangen.

 

Snoei en onderhoud:

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vochthoudende, humusrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort en is goed winterhard. De Valse Christusdoorn wordt ook vaak aangeplant als solitair in grotere tuinen en parken. De traag groeiende tuinplant hoeft niet gesnoeid te worden; soms kunnen er door harde wind takken afbreken. De leveringshoogte bedraagt 250 tot 300 cm.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' | Valse christusdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.